Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μύρισε βροχή!





Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!


Η βροχή δεν είναι το φόρτε μου καθότι οι αλλεργίες μου φουντώνουν με την υγρασία...αλλά τα πρωτοβρόχια μετά από τόοοοση ζέστη είναι βάλσαμο για την ψυχή και το σώμα.Ας το απολάυσουμε λοιπόν αρκεί να μην κρατήσει πολύ και καταντήσουμε Λονδίνο....και είμαστε που είμαστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης....





Σάββατο βράδυ.



Κυριακή πρωί







Φιλιά!Και καλό Φθινόπωρο και επίσημα!
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Burda 7550 review




Γεια σας,γεια σας.Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο για αναρτησούλα.Ούφ πολλή πίεση.....

Είμαι σε αναζήτηση εύκολων πατρόν για παντελόνια....δύσκολο βέβαια καθώς παντελόνι και εύκολο δεν πάνε μαζί.Μέχρι τώρα είχα περιοριστεί στα λεγόμενα draw string παντελόνια.Εύκολα και με καλή εφαρμογή στις περισσότερες περιπτώσεις.Το χειμώνα όμως πώς να βάλεις παντελόνα με κορδόνι;;;Τα χειμωνιάτικα υφάσματα δεν προσφέρονται για τέτοιου είδους πατρόν,οπότε βγήκα στην internetογύρα για να βρω πατρόν με φερμουάρ....χαχα!!!!Δύσκολο πράγμα το φερμουάρ για παντελόνια.Τελοσπάντων όλα είναι θέμα εξάσκησης.Το πολεμάω από πέρυσι το χειμώνα οπότε κάτι έχω αρχίσει και καταφέρνω.



Το burda 7550 τελικά μου αρέσει πολύ.Φαρδιά γραμμή,άνετη και πιστεύω θα κάτσει καλά και με πιο βαριά υφάσματα.Μέχρι τώρα το έχω ράψει μόνο από βαμβακερά υφάσματα,καλοκαιρινά.

Η κανονική του βερσιόν είναι 3/4 αλλά όπως πάντα το πείραξα λιγουλάκι και το έκανα και μακρύ.Καλύτερο είναι βέβαια το κοντό!
φωτογραφία από το πατρόν















η κανονική εκδοχή του πατρόν.

το φαρδύ ρεβέρ στα μπατζάκια μου αρέσει πολύ!!!




Δεν λείπει βέβαια και το ταμπελάκι με το όνομα της Μάγιας μου και το μέγεθος...

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

quilted chair cover(κάλυμμα-μαξιλάρι καρέκλας)



Ιδέες πολλές,χρόνος και όρεξη σε έλλειψη.....ελπίζω γρήγορα να ξαναβρώ την όρεξη μου...ίσως άμα πιάσουν τα κρύα και μας πιάσει μανία για αλλαγή σκηνικού στην διακόσμηση του σπιτιού μας.Κάθε Φθινόπωρο και κάθε Άνοιξη με πιάνει,μου κατεβαίνουν αμέτρητες ιδέες που μένουν όμως ιδέες και δεν γίνονται πράξεις.

Μια ιδέα η οποία ξέφυγε της μοίρας της να μείνει ιδέα και έγινε πράξη είναι και η παρακάτω.Μαξιλαράκι ή πιο πολύ κάλυμμα θα το έλεγα για τις καρέκλες της κουζίνας.'Ετσι για να αποκτήσουν λίγο χρώμα και για να κάθεται πιο άνετα ο απαυτός μας.Στην ουσία είναι ένα μικρό quilt το οποίο κόπηκε στο σχήμα του καθίσματος της καρέκλας και δέθηκε με κορδέλες στα πόδια.
Ιδού το αποτέλεσμα!







Αυτά για την ώρα... για λίγη έμπνευση και λίγο χρώμα.

Φιλάκια!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends