Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Τσάντα φαγητού ή και όχι...



Όταν είδα αυτό το απλικέ στο βιβλίο αμέσως είπα πως πρέπει να το φτιάξω.Η κοπέλα με το ωραίο καπελάκι που κρατάει μια τσάντα με ψωμιά.Μου φάνηκε πολύ γλυκό.Βέβαια στο βιβλίο το απλικέ γίνεται καδράκι.Εγώ όμως δεν μπορώ να κάνω τόσο κόπο για ένα απλικέ και να το κρεμάσω....στον τοίχο.Πρέπει ο κόπος να ξεπληρωθεί!Να τον "φοράς" κάθε μέρα και να χαίρεσαι κάθε μέρα!Το θέμα μού θύμιζε φαγητό και άρα έπρεπε να είναι κάτι σχετικό με φαγητό.Κάθε μέρα ετοιμάζω κάτι για να τρώμε στην δουλειά και αυτό το κάτι δεν μπορεί να μπαίνει σε νάιλον σακούλες.Είναι....ντροπή βρε παιδί μου!Και καθόλου οικολογικό.Έτσι λοιπόν είπα να ράψω μια τσάντα φαγητού(lunch bag που λένε).Τα περισσότερα πατρόν ομολογώ πως ήταν πολύ.....πώς να το πω.....θύμιζαν τσαντούλα για πικ-νικ.Κάνανε μπαμ πως μέσα έχεις φαγητό.Ήθελα κάτι διαφορετικό.Ήθελα να μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει και ως απλή τσάντα.Έτσι κατέληξα στην τσάντα που βλέπετε η οποία είναι 100% αυτοσχεδιασμός και τελείως απλή.



Φουλ καπιτοναρισμένη για προστασία του περιεχομένου,κλείνει στο πάνω μέρος με ένα κομμάτι εξτρά ύφασμα που σουρώνει με κορδόνι.Έχει το μέγεθος μια κλασικής tote bag και κρεμιέται στον ώμο με 2 λουριά τα οποία στερέωσα στην τσάντα με κουμπιά.

Η μπροστινή τσέπη είναι κυρίως διακοσμητική αλλά μπορεί να κρατήσει κάτι ελαφρύ όπως το κινητό μας,είναι καπιτοναρισμένη με αφρολέξ και κλείνει με μαγνητική σούστα.




Το εξωτερικό ύφασμα είναι βαμβακερό prewashed για να αποκτήσει αυτό το τσαλάκωμα που λατρεύω.Το καπιτονάρησα με κυματιστές γραμμές με κίτρινη κλωστή.

Εσωτερικά η φόδρα είναι από βαμβακερό πράσινο πουά.








Έτοιμη για να φιλοξενήσει το φαγητό κάποιου ή να πάει μαζί σας στην παραλία ή να σας συνοδεύσει στα ψώνια σας!


Εσείς πώς παίρνετε το φαγητό στην δουλειά σας;



9 σχόλια:

  1. Υπεροχη,πρακτική και με υπεροχα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο ξεχωριστές λεπτομέρειες!Δε θα πέρνει κανείς μυρωδιά ότι σε μια τέτοια τσάντα κουβαλάς φαητό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πιο ταπεράκι δε θα αισθάνεται περήφανο μέσα σε τέτοια τσάντα!!! Ευγε γι' άλλη μια φορά Γεωργία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχες δεν είχες, μας ξεμυάλισες πάλι!!
    Μα αυτό το κεντημένο "keywoman" πάνω στο tag, πώς το έφτιαξες, ε...; Πώς;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι και αυτή τέλεια!!! μου αρέσει πολύ το κλείσιμο που έκανες!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο όμορφα πράγματα φιτάχνεις, μοναδικά κι ονειρεμένα!!!Τι να πω!!! Μπράβο σου για άλλη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aχ, αχ,αχ.....τέλεια για ακόμη μια φορά Γεωργία....τι να πρωτοσχολιάσω, από το κοριτσάκι,τα ντονατσάκια και όλο το καπιτονάρισμα, μέχρι την έμφαση στη λεπτομέρεια στο εσωτερικό της τσάντας, το μπροστινό κούμπωμα, το ταμπελάκι kewywoman made κ το κορδονάκι, είναι όλα επιλεγμένα προσεκτικά κ με πολύ μεράκι. Ο,τι φτιάχνεις είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, κορίτσι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends