Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Tilda's Summer Ideas


Και αφού οι κούκλες Tilda είναι κόλλημα μεγάλο είπα να κάνω ένα μικρό δωράκι στον εαυτό μου.Το περιοδικό που σας δείχνω σήμερα είναι το Tilda's Summer Ideas και αποτελεί μέρος μιας σειράς βιβλίων με ιδέες για να φτιάξουμε καλούδια στυλ Tilda για όλες τις εποχές του χρόνου.Υπάρχει ένα και για τα Χριστούγεννα.Περιέχει οδηγίες και πατρόν και είναι γραμμένο στα Αγγλικά αλλά κυκλοφορεί και σε άλλες γλώσσες(φυσικά όχι στα Ελληνικά).
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το περιοδικό δεν δίνει και πολλές οδηγίες.Οπότε αν δεν σκαμπάζεις τα βασικά από ραπτική δεν πρόκειται να ράψεις κούκλα που να χτυπιέσαι.Δεν υπάρχουν φωτογραφίες παρά μόνο σχεδιάκια.
Δεν ενθουσιάστηκα και δεν πρόκειται πιστεύω να αγοράσω άλλο.Ευτυχώς ήταν φθηνό.

Σας αφήνω να το απολαύσετε ακόμα κι αν δεν είστε "tilda" τύπος...

















7 σχόλια:

  1. The pictures are nice!! I made a Sugar Bunny from a book and also there I didn't like the instructions. Not clear at all. Had to do some unpicking before I got it right!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Ηθελα να το πάρω και εγώ, αλλά τελικά, δεν ξέρω
    αν προσφέρει κάτι παραπάνω.... οδηγίες υπάρχουν
    και στο διαδίκτυο. Υπάρχει εδώ ή το παραγγέλνεις
    από το εξωτερικό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι είναι υπερεκτιμημένα βιβλία. Πουλάνε κυρίως styling. Οι οδηγίες δεν είναι καλές και όπως το είπες. Αν κάποιος δεν ξέρει, δυσκολεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χέρια μου δεν πιάνουν, αλλά κάθομαι και χαζεύω τις εικόνες, ακόμα και τα πατρόν!!! Μου αρέσουν πολύ, μα πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λοιπόν,τι νομίζεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε επίσης...

Blog Archive

Από το Blogger.

my Friends